AYDIN / EFELER - Şehit Jandarma Uzman Çavuş Tolga Sağlam İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI ÇOŞKU VE NEŞE İLE KUTLADIK.23 NİSAN ULUSAL VE EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMINI GÖRSEL BİR ŞÖLEN VE ŞENLİK TADINDA GEÇMESİNİ SAĞLAYAN  TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Eğlenerek öğrendiğimiz bir projemizin daha sonuna geldik. Bazen zorlandık bazen kolayca yol aldık. Hayallerimizin peşinden gittik ve işte minik ellerimizle kocaman eserler oluşturduk.

Anasınıfı Öğretmenimiz Sümeyye TETİK'İ ve Anasınıfı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'mizin 109. yılını çoşkuyla kutladık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabuiü ve Mehmet akif Ersoy'u anma kapsamında okulumuzda ilçe yarışmasına dahil olan öğrencilerimiz İstiklal Marşımızı okumuşlar ve sınıflarımızın etkinlikleri ile günün anlam ve önemi belirtilmiştir.

Mrt

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde okulumuz öğretmenlerini unutmayan Okul Müdürümüz bizleri hediyeleri ile onurlandırmış günümüzü anlamlı kılmışlardır.Teşekkür ederiz.

Mrt

Afet Tatbikat Yılı sebebiyle okulumuzda 6 Mart tarihinde Deprem ve Personel tahliye tatbikatları gerçekleşmiştir.

Mrt

İlçemizde 16/02/2024 tarihinde yapılan  “Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası”nda öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

Ock

Ana Sınıfı,2/A,4/A Sınıfı öğrencilerimiz karnelerini ve hediyelerini Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hakan ÖZCAN 'dan almış olup  2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının 1. dönemini tüm öğrencilerimiz başarı ve mutlulukla tamamladılar.

Ock

Okulumuza İsmini Veren ŞEHİDİMİZ  Okul Müdürümüz,Müdür Yardımcımız ,Öğretmenimiz ve  Öğrencilerimiz İle Vefatının Yıl Dönümünde Ziyaret Edilmiştir.MİNNETTARIZ...

Ara

Mevlana Haftası kapsamında Anasınıfı öğrencilerimizin hazırladıkları pano için öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürler.

Ara

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü Efeler Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 05-06 Aralık tarihinde tüm öğrencilerimize Ağız ve Diş sağlığı konusunda bilgilendirilmiştir.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan ÖZCAN Okulumuzu ziyaret ederek  bayrak törenine katılmışlardır.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ.Öğretmenler günümüzü anlamlı kılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze,Okul Müdürümüze ve Okul Aile Birliği Üyelerimize çok teşekkürler.

Kas

Okulumuza E-twinning ulusal kalite etiketini kazandıran Sümeyye TETİK öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması günü kapsamında öğrenciler bilgilendirilmiş olup okulumuzda deprem tatbikati yapılmıştır.